Megosztás

FacebookRendezvények


A Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség sokféle lehetőséget kínál a tanulásra, gyakorlásra, fejlődésre. A heti edzések mellett lehetőség van részt venni a helyi és megyei kiscsoportos edzéseken és egyéni program szerint, magánóra keretén belül is lehet / kell haladni. Ezek mellett a Szövetség az alábbi rendezvényeket szervezi meg minden évben. A rendezvényeket (A Si-Jo szeminárium kivételével) Si-Fu Máday Norbert, Kelet-Európa főinstruktora, 8. fokozatú Wing Tsun mester vezeti a legmagasabb fokozatú asszisztensek segítségével.
 

A szemináriumokon lehetőség van vizsgázni és kérdéseket feltenni a szeminárium vezetőjéhez.
 

A szemináriumok időbeosztása megtalálható az eseménynaptárban.
 

Területi szemináriumok

A területi szemináriumokon a tanítványnak lehetősége van lakóhelyéhez közel tanulni közvetlenül Si-Fu Máday Norberttől, Kelet-Európa főinstruktorától. A főbb városokban tavasszal és ősszel kerülnek megrendezésre. A szemináriumok nagyon fontosak a tanítványok fejlődése szempontjából.
 

Si-Jo Leung Ting Nagymester szemináriuma

Leung Ting Nagymester évente, általában ősszel hazánkba érkezik, hogy oktassa a tanítványokat. Ez páratlan lehetőség, hogy közvetlenül a Nagymestertől lehessen tanulni és kérdezni tőle.
 

Nyári tábor - Balaton / Velencei-tó

Az 5-6 napos nyári tábor évek óta a Wing Tsun tanítványok kedvence. Vízparti mókával fűszerezett komoly szakmai munka jellemzi, mindig különleges oktatási anyaggal és vendégekkel.
 

Nyári tábor - Kecskemét

Az 5-6 napos kecskeméti edzőtábor a hivatalos instruktorképző szeminárium, ahol évek óta részt vehetnek "fehér pólós" tanítványok is. Magas szintű technikák oktatása folyik kezdő és haladó csoportban egyaránt.
 

Nyári tábor - Biu Tze (Nyilazó Ujjak) szeminárium, Debrecen

A Wing Tsun harcművészet harmadik formagyakorlata szerepel ennek a rendezvénynek az oktatási anyagában. Ez páratlan lehetőség a mesterforma elsajátítására. Az 5-6 napos szeminárium 2008-ban 5. alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben, a hazai Wing Tsun második "fellegvárában".
 

"Fegyver elleni harc" szeminárium

Ezen speciális, egynapos szemináriumon a bottal, késsel támadó ellenfél elleni harcot tanulhatják a résztvevők.
 

"Chi Gerk, a Tapadós Lábak" szeminárium

A Wing Tsun harcművészet nagyon magas szintjét képviselik a Tapadós Lábak gyakorlatok, melyeket ezen a szemináriumon gyakorolhatnak a tanítványok.
 

Fabábú szeminárium

A fabábú a haladó Wing Tsun gyakorló legfontosabb műszere. Segítségével növelheti hatékonyságát, pontosságát, gyorsaságát. Ezen a szemináriumon a fabábú technikákat lehet elsajátítani és gyakorolni.
 

Wing Tsun hosszúrúd szeminárium

A Wing Tsun hosszúrúd a Wing Tsun rendszer nagyon magas szintjét képviseli. Az ezzel a Wing Tsun fegyverrel való bánásmódot tanulhatják meg és gyakorolhatják a szeminárium résztvevői.
 
20 év Wing Tsun képekben

WING TSUN - You are never blind

Az egyik legmeghatóbb jelenet a Wing Tsun történetében...